Putin despre USANA


Sanatatea organismului inseamna sanatatea celulei.

Cercetatorii din domeniul sanatatii publice au aratat de multe ori cum mediul toxic in care traim ne afecteaza organismul la nivel celular. Aerul pe care il respiram, apa pe care o bem, mancarea pe care o mancam, toate contin substante care ne pot deteriora celulele organismului. Pielea si mucoasele sistemelor respiratorii si gastrointestinal sunt in mod special vulnerabile.

De aceea suplimentarea dietei cu antioxidanti este necesara pentru a ajuta sistemele de aparare ale organismului sa lupte impotriva radicalilor liberi.

Fiecare dintre noi este responsabil pentru propria sanatate si fericire. Si totul incepe cu deciziile pe care le luam in fiecare zi.

In prezent, sute de mii de familii din lumea intreaga aleg sa isi suplimenteze dieta cu produse USANA si astfel isi asigura un viitor mai sanatos.

USANA Health Sciences a fost fondata in 1992 de catre dr Myron Wentz, microbiolog si imunolog. In 1974 Dr. Wentz a infiintat Laboratoarele Gull si a dezvoltat si comercializat primul test pentru diagnosticarea infectiei cu virusul Epstein-Barr. Interesul doctorului este insa in timp redirectionat catre modalitati de prevenire a imbolnavirii organismului, aducandu-si aminte de tatal sau care moare la varsta de 57 de ani din cauza unei boli de inima. In 1992 vinde Laboratoarele Gull si infiinteaza USANA Health Sciences in Salt Lake City, Utah, SUA.

USANA inseamna unitati de productie si o echipa proprie de cercetare si dezvoltare compusa din specialisti in chimie, biologie moleculara si celulara, biochimisti in nutritie, farmacisti si experti in stiinta sportului. Acestia lucreaza in laboratoare de ultima generatie, testeaza, studiaza si cerceteaza pentru ca produsele USANA sa beneficieze de cele mai noi descoperiri in stiinta nutritionala. Tot ei elaboreaza produse noi cu scopul declarat de a ajuta oamenii sa traiasca mai mult si mai bine, iar acest lucru nu se poate fara sanatate.

USANA le propune oamenilor sa aleaga preventia in locul tratamentului, suplimentele cu vitamine, minerale si antioxidanti in locul medicamentelor, o viata traita cu bucurie in locul unei vieti sub spectrul bolii si ingrijorarii.

Pentru mai multe informatii va invit pe situl usana.com si facebook.com/usanainromania.

Aici puteti vedea o statistica referitoare strict la Romania.

Nota: Acest produs nu trateaza, vindeca sau previne boli.

Am scris acest articol in cadrul proiectului USANA in Romania prin Maryana Roman. Pentru acest proiect am administrat pagina de Facebook omonima.

Reclame