Social Media Summit 2015


In 18 februarie are loc cea de-a patra editie a Social Media Summit Bucuresti la Hotel Howard Johnson.

Ma bucur ca la aceasta editie a conferintei voi participa si eu ca spectator si invatacel, luand notite cu rigurozitate 🙂 !

Si chiar voi avea de ce pentru ca iata care sunt speaker-ii de anul acesta:

Beata Wickbom – „Queen of web & social media” in Suedia
Cristian Manafu – manafu.ro
Alexandru Negrea – Spada
Mugur Patrascu – iLeo
Iulian Padurariu – Marks
Cristian „Chinezu” Birta – cristianchinabirta.ro
Costina Cocioaba – refresh.ro
si
Vlad Ioan Tausance, cel mai hot personaj din domeniu la acest moment, cunoscut ca „omul care l-a facut presedinte” pe Klaus Iohannis.

Am inceput sa iau contact cu social media in 2011 cand am deschis pe facebook pagina firmei Camere de supraveghere video, apoi au urmat de-a lungul anilor conturi pe pinterest, Google+, youtube, twitter, linkedin.com; mai recent a urmat contul si pagina referitoare la Biroul de Mediator de pe facebook, Google+, twitter, linkedin, blogul cameresupravegherevideo1.blogspot.ro si unfilolog.wordpress.com.

Din 2011 si pana in 2014 am citit sute de articole despre social media, audiente in functie de canalul social media, targeturi, viraluri, advertising pe social media, ce sa postezi/unde sa postezi/cand sa postezi, like/comment/follow, cum sa vorbesti cu audienta ta, engagement (cuvantul meu preferat!), analytics, si asa mai departe.

Este un domeniu care devine foarte repede pasiune, este dinamic si flexibil, este vast si variat, este munca. Cine crede ca un social media specialist doar sta pe facebook toata ziua se insala amarnic! Nu exista niciun alt argument mai convingator legat de puterea potentiala a social media decat campania presedintiala.

Cand este folosit cu cap, social media poate muta muntii!

Iata ce vom mai vedea la Social Media Summit de anul acesta:

Top bloggeri cu care lucreaza companiile
Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2014
Cele mai populare mesaje pe Facebook in 2014
Blogosfera din Romania in 2014

Acestea fiind zise, aici aveti modalitatile de inscriere.

Cine mai vine?

Iulia

Reclame