USANA-partener de incredere si sponsor al The Dr. Oz Show


dr oz

USANA si Dr Oz (foto usana.com)

Cand vine vorba de suplimente, doctorul Americii spune ca exista o companie in care are incredere – USANA Health Sciences, Inc. Compania de nutritie s-a alaturat celorlalti Parteneri de incredere si sponsori ai The Dr. Oz Show.

„Pentru ca emisiunea The Dr. Oz Show sa numeasca o companie Partener de incredere si Sponsor, aceasta trebuie sa indeplineasca anumite criterii. Cel mai important dintre acestea este integritatea. Am facut cercetari si am ajuns la concluzia ca USANA este o companie deosebita. O companie care ofera produse de ultima generatie pe care noi, aici la emisiune le recomandam cu incredere”,

spune Dr Mehmet Oz, chirurg cardio-toracic si castigator de trei ori al premiului Daytime Emmy pentru emisiunea The Dr. Oz Show.

USANA a inceput colaborarea cu Dr. Oz prin fundatia sa caritabila, HealthCorps, acum trei ani, avand in comun misiunea de a lupta pentru sanatatea adolescentilor americani, vizand cu precadere probleme legate de greutate. Angajamentul pentru sanatate pe care cele doua companii il au in comun este ceea ce a condus la noua relatie de parteneriat dintre USANA si The Dr. Oz Show.

„Colaborarea mea cu USANA a devenit o relatie bazata pe un sentiment de admiratie si respect reciproc. Este evident ca eu si USANA impartasim aceeasi viziune de a avea o influenta pozitiva asupra starii de sanatate a celorlalti. Este o colaborare fireasca cu The Dr. Oz Show”,

a adaugat Dr. Oz.

Incepand cu aceasta saptamana si continuand in urmatoarele luni si ani, spectatorii vor putea sa vizioneze showul si sa viziteze situl doctoroz.com pentru a afla mai multe despre USANA si produsele sale premiate.

„Produsele noastre sunt menite sa asigure functionarea celulara optima a organismului si le mentinem la cele mai inalte standarde posibile, prin cercetari si testari riguroase. Produsele sunt fabricate intr-o unitate de productie inregistrata la FDA care pune in aplicare si mentine cele mai inalte norme de bune practici”,

a spus dr Myron Wentz, fondator USANA si presedintele al consiliului director.

„Suntem incantati sa impartasim mesajul nostru cu privire la sanatatea optima cu milioanele de sustinatori ai Dr Oz.”

articol aparut in limba engleza pe situl usana.com

Nota: Acest produs nu trateaza, vindeca sau previne boli.

Am scris acest articol in cadrul proiectului USANA in Romania prin Maryana Roman. Pentru acest proiect am administrat pagina de Facebook omonima si am deschis blogul catre care duce linkul de mai sus.