USANA si sportivii


WTA

sursa: usana.com

Sportivii doboara recorduri si depasesc limite in permanenta.

Muncesc din greu.

Se antreneaza mult.

Ei se hranesc si se odihnesc cu singurul scop de a castiga.

Alimentatia adecvata este esentiala de aceea nu-i de mirare ca mai mult de 700 de sportivi de talie internationala – inclusiv Asociatia Americana de Ski si Snowboarding si Asociatia Feminina de tenis – se bazeaza pe suplimentele Usana pentru a fi in cea mai buna forma.

Ei stiu ca fiecare produs Usana este garantat din punct de vedere al sigurantei si calitatii.

Exista vreo alta companie de suplimente care poate sa spuna acelasi lucru?

Nu, nu exista.

Increderea este un subiect important pentru sportivii care intra in competitie pentru a castiga un loc la Olimpiada si alte competitii sportive de mare anvergura. Consumul de suplimente alimentare de catre sportivi cu scopul de a se mentine intr-o stare de sanatate buna nu ar trebui sa-l puna pe sportivul respectiv in situatia de a risca testarea pozitiva la substante interzise.

Din cauza acuzatiilor publice cu privire la existenta unor contaminanti in suplimente, multi sportivi de top se intreaba daca consumul de suplimente le pericliteaza sansa de a se califica la competitii. De fapt, comitetele nationale olimpice i-au avertizat pe sportivi cu privire la riscul potential la contaminantilor, indemnandu-i sa nu consume niciun supliment alimentar.

Continuati sa cititi articolul aici: USANA si sportivii.

Am scris acest articol in cadrul proiectului USANA in Romania prin Maryana Roman. Pentru acest proiect am administrat pagina de Facebook omonima si am deschis blogul catre care duce linkul de mai sus.