Conferinta Future of Media 2015


Joi 26 noiembrie va avea loc Conferinta Future of Media 2015 organizata de Evensys la care voi participa in calitate de blogger acreditat.

In februarie am participat la Social Media Summit 2015 organizat de Revista Biz unde am invatat foarte multe despre prezenta in social media, tendinte, exemple de „asa nu”, si multe altele pe care le-am pus in practica atunci cand m-am ocupat de strategia de promovare a unui client pe social media.

Acum, intr-un echilibru perfect, la sfarsitul anului, a venit momentul sa aflu care sunt tendintele online pentru 2016.

Eu sustin ca una dintre tendinte va fi folosirea din ce in ce mai mult si mai creativ a elementelor de video in loc de foto…

Iata comunicatul de presa al Evensys:

Universul media este caracterizat, asemenea mediului online, de dinamism, iar noile tehnologii accelereaza schimbarea si creeaza noi oportunitati de comunicare, de consum, precum si de interactiune. Pe 26 noiembrie, la a treia editie Future of Media, vei afla tendintele care pot defini lumea digitala in anul 2016!

Evenimentul va reuni specialisti din media, advertising, marketing, e-commerce si bloggeri, iar participantii vor putea dezbate alaturi de acestia subiecte actuale, precum cele mai noi idei din advertising sau trendurile in consumul media. Iar cele de mai sus, dar si detalii despre cele mai utile instrumente pe care sa le adaugi activitatii tale online reprezinta doar o parte din motivele participarii la dialog si la schimbul de practici alaturi de invitatii conferintei.

In cadrul a 3 sesiuni interactive, impreuna cu Alexandra Iavorschi (Managing Director, StarcomMediaVest Group), Orlando Nicoara (Antreprenor online), Anca Nuta (VicePresident, Identity & Communication Director, Unicredit Bank), Robert Berza (General Manager, Zoot Romania), Claudiu Serban (Owner, CLS Media), Marius Coman (M2M Country Sales Manager, Vodafone Romania), Ioana Filip (Executive Creative Director, MRM/McCann), George Zahiu (Program Director, Europa FM), Lucian Mandruta (Jurnalist), George Buhnici (Realizator TV & Co-fondator Cavaleria.ro) vei afla contextul si principalele evenimente care au caracterizat anul 2015, dar si cele mai noi perspective privind anul 2016 pentru canalele si continutul media.

Evenimentul este organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone Romania, Bitdefender si Unicredit Bank.

Detalii complete despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: http://www.futureofmedia.ro, unde in data de 26 noiembrie veti putea urmari transmisiunea live a sesiunilor.

Future-of-media

 

Reclame