Un drum nou


Dragii mei,

va anunt cu multa bucurie si entuziasm lansarea site-ului GIP MEDIA, realizat de George, sotul meu, unde gasiti prezentarea activitatii lui de web-designer si a mea de social media consultant.

Creare site-uri si promovare in social media

Creare site-uri si promovare in social media

Este un site de prezentare cu o pagina de blog unde amandoi scriem articole referitoare la crearea de site-uri, branding si logo, promovare in social media din experienta noastra.

Tot ce vedeti pe site este lucrat de noi: George – imaginile, customizare, optimizare, arhitectura site, partea de mobile responsive, si continut pentru partea de web-design si branding, iar eu, continutul care se refera la social media.

Este un pas mare pentru noi si o cotitura in activitatea noastra de pana acum. Pur si simplu viata ne-a fortat sa ne re-specializam. Din fericire, atat eu, cat si George am avut norocul de a avea si abilitatile necesare pentru o asemenea re-specializare.

A fost usor? Evident ca nu! Am ajuns cu durere la concluzia ca trebuie sa inchidem o usa, sa facem un pas in dreapta si sa pornim pe un alt drum.

Am ramas in continuare independenti, asa cum suntem din 2002, ceea ce este bine pe o parte si prost pe alta parte. Este in continuare o alegere riscanta, dar cred ca am invatat din greselile anterioare astfel incat sa nu le mai repetam. Sunt in continuare mediator pentru ca este o meserie pe care o voi putea practica si la 80 de ani si pentru ca ma implineste ca profesionist.

Acestea fiind spuse va invit sa vizitati site-ul si sa-mi spuneti daca va place.

Iar daca va place, nu fiti egoisti, spuneti-le si prietenilor :).

Evident, daca aveti nevoie de site de prezentare si/sau promovare in social media, astept sa ma contactati!

Iulia